Administratie- en advieskantoren

Administratie- en advieskantoren 2017-12-04T07:20:04+00:00

Administratie- en advieskantoren

Indien je een administratie- of advieskantoor hebt, beschik je vaak niet over een eigen jurist in huis. Toch vragen cliënten steeds meer om juridisch advies en kun je daarom behoefte hebben aan een vaste jurist die jou kan ondersteunen bij de advisering aan cliënten of die je direct en snel in contact kunt brengen met jouw cliënten. Door vaker met één vaste jurist samen te werken, leer je elkaar kennen, is kennis delen makkelijker en kan sneller en flexibeler geanticipeerd worden op cliëntvragen.

Daarbij spelen bij veel juridische aangelegenheden van jouw cliënten de administratieve- en fiscale inrichting van de onderneming een grote rol. Daarom is juist een goede samenwerking met het administratie- en/of advieskantoor is dan van groot belang. In onderling overleg kunnen we bekijken wat een voor jouw kantoor een passende samenwerking is.

Ook is het mogelijk om lezingen te geven, workshops of bijscholing voor jouw cliënten of personeel. Dit kan eenvoudig bij een overleg tijdens de lunch op kantoor of op een hiervoor afzonderlijk ingepland dagdeel. Met name bij terugkerende momenten kan optimaal ingespeeld worden op de kennisbehoefte die op dat moment nodig is.